Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

9 ok, amiért a cipőid olcsónak tűnhetnek

9 ok, amiért a cipőid olcsónak tűnhetnek

A divatirányzatok folyamatos követése közben sok nő elfelejti, hogy a drága és híres márka nem garantálja a nemes és örökké trendi megjelenést. Pedig a cipő rendkívül fontos szerepet tölt be például egy fontos első találkozás alkalmával. Ha még mindig a standard kényelmetlen magas sarkú cipőket hordod, és oda vagy a piros lakkcipőkért, ez a cikk mindenképpen neked szól.

Összegyűjtöttünk számodra 9 olyan okot, amiért a drága cipőid is olcsónak tűnhetnek.

1. Túlontúl magas platformos cipők

Az alacsony lányok óriási kedvence a platformos/magas cipő. Hiába borsos az áruk, egyáltalán nem tűnnek minőséginek és elegánsnak sem. A magas talpak miatt az egész test aránytalannak tűnik. Ha magasabbnak szeretnél tűnni, válassz kisebb platformos cipőt vagy egy klasszikus magassarkút.

2. Több szín kombinálása

Az ízlésesség alapelve, hogy ne pompázz egyszerre ezerféle színben. A túl sok szín bármilyen megjelenést olcsóvá tud változtatni. Ne felejtsd el az aranyszabályt: két színnél ne keverj többet.

3. Lakkcipők

A lakkcipők elbűvölően néznek ki, de sajnos gyakran foltosak vagy karcosak lesznek azonnal a felvételük után. Az azonos sziluettű matt cipők sokkal drágábbnak tűnnek. Ha mégis fényes lábbelit szeretnél viselni, a semlegesebb színek (bézs, fekete, fehér) között keresgélj.

4. Fémek mindenfelé

A szíjak, szegecsek és tüskék igazán jól nézhetnek ki, ha mértékkel vannak jelen egy-egy darabon. Ellenkező esetben nagyon olcsó hatást keltenek, ezért kerüld azokat, amelyeken túl sok kiegészítő van.

5. Kényelmetlen cipők

A kényelmetlen cipő – hiába drága és gyönyörű – minden bizonnyal olcsónak fog tűnni rajtad. Egy olyan lábbeliben, amit nem a Te lábadra szabtak, furcsán fogsz lépni, a testtartásod is rendellenes lesz, elronthatod vele az egész összeképedet.

Még ha rá is bukkantál álmaid cipőjére, ne vedd meg, ha túl szűk, és fájdalmas benne járni.

6. Műbőr minden mennyiségben

Az öko bőr terjedésével a legtöbb márka eláraszt minket a műbőrből készült cipőkkel és csizmákkal. amelyek sokszor silány minőségűek. A rossz minőség pedig alapvetően olcsó külsőt eredményez.

A szokványos bőrcsizmák még mindig stílszerűbbek és mutatósabbak.

7. Leopárd minta

A leopárdmintás cipők a csábítás alapkellékei, de nehéz megtalálni belőle a megfelelő színkombinációt. A legtöbb ember a leopárdmintát a rossz ízléssel és illetlen viselkedéssel hozzák párhuzamba. Ha az állatminták szerelmese vagy, keress szokatlan darabokat, amik elvonják a figyelmet a mintázatról.

8. Ősrégi cipők

Ahhoz, hogy mindig jó benyomást kelthess, vigyázz a cipőidre! Javítsd meg őket, ha szükséges és tartsd mindig tisztán! Egy pár hetes cipő is képes ősrégi darabnak tűnni, ha nem kapja meg a kellő odafigyelést és gondoskodást!

9. Rengeteg csillogó és fényes részlet

A drága, strasszkövekkel ékesített ruhácskák igazán jól tudnak kinézni, de a halmozottan csillogós részletekkel tarkított cipők kevésbé nőiesek és illendőek. A legtöbb cipőn használt fényűző elem rossz minőségű, már akár az első viselés során leeshetnek.

Ha minden áron fényes lábbelikre vágysz, válaszd a fémes árnyalatú cipőket.

 

Webshopunkban csak minőségi és elegáns darabokat találsz!