Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beszéljünk kicsit a telitalpú cipőről!

Beszéljünk kicsit a telitalpú cipőről!

A telitalpú cipő ideális választást jelent számodra, hogy ha anélkül szeretnél néhány centivel magasabbnak tűnni, hogy a klasszikus magas sarkú cipőben kellene botladoznod. Ez a csodás lábbeli ugyanis jelentősen fokozza a nőiességet.

Amellett, hogy karcsúbbnak is tűnsz majd, a lábad is optikailag kicsit „megnyúlik”. Arról nem is beszélve, hogy különleges támogatást nyújt a láb kulcsfontosságú területein, beleértve az olyan pontokat, mint a lábfej íve és a sarok. Ezzel pedig megakadályozható a lábfájdalom kialakulása.

A telitalpú cipő további előnyei

Az olyan darabok, mint amilyen például a Tamaris piros telitalpú szandál, igazán kifinomulttá és elegánssá varázsolhatja a megjelenésedet még az olyan különleges alkalmakkor is, mint amilyen például az esküvő.

De természetesen elviheted akár a nyaralásra, vagy felveheted akár egy hosszú távú sétára is. Ebben ugyanis garantáltan nem fordul majd elő, hogy este sajgó lábakkal térsz nyugovóra.

Ha ennek ellenére mégis túl magasnak ítélnéd meg a sarkát, akkor válaszd inkább a Tamaris telitalpú piros pántos szandált, amely a Touch IT és Comfort-lining technológiának köszönhetően gondoskodik majd a mindennapi kényelemről!

 

A telitalpú cipő imádata már az ókorban is megvolt

Ha felnyitod a történelemkönyveket, akkor láthatod, hogy voltaképpen már az ókori Görögországban is viseltek telitalpú szandálokat és cipőket, bár még abban a stílusban és formában, mint ami a ‘60-as években kezdett el hódítani – elsősorban a huszonéves nők körében.

Persze ezek az ikonikus lábbelik még közel sem a kényelmükről voltak híresek, de szerencsére a márkák hamar felismerték, hogy a mai kor emberének alapvető igénye van a komfortra, ezért a gyártás során a trendi megjelenés mellett erre a tényezőre is odafigyeltek.

 

A webáruházunk széles kínálata

Amint láthatod, a webáruházunk magas sarkú szandál és magas sarkú cipő kategóriájában igyekeztünk számos stílusú telitalpú cipőt összegyűjteni minden szezonra. A kínálatunkban tehát az évszakokra jellemző időjárási viszonyoknak megfelelően zárt, platform cipőket, illetve nyári platform szandálokat is ugyanúgy vásárolhatsz.

A nyár például számunkra elképzelhetetlen telitalpú szandál nélkül, remekül párosítható ugyanis szinte minden stílusú öltözékkel, legyen az akár egy szoknya és blúz együttese, egy nyári ruha vagy egy egyszerű short és póló kombinációja.

A választás megkönnyítése érdekében javasoljuk, hogy használd az oldal tetején megtalálható szűrőket. A segítségükkel gyerekjáték lesz majd kigyűjteni azokat a darabokat, amelyeknek az ára, az anyaga, a mérete és a sarokmagassága is megfelelő.

 

Néhány dolgot azért nem árt figyelembe venni

Amennyiben széles vádlival, erőteljes bokával rendelkezel, akkor számodra a telitalpú szandál egyáltalán nem lesz előnyös. Abban az esetben viszont, ha hangsúlyos a felsőtested, akkor mindenképpen legalább egy párnak lapulnia kell a szekrényedben, hiszen remekül megteremti az alak harmóniáját.

Mindemellett fontos odafigyelned még a testmagasságra is, mivel ez nagymértékben befolyásolja a lábbeli színét. Ha alacsony vagy, akkor testszínű, nude cipők ajánlottak, mivel ezek optikailag még tovább nyújtják az alakot. Ha viszont magasabb vagy az átlagnál, akkor bátran viselhetsz egy feltűnő, merész, színes darabot is.

 

Ha bizonytalan lennél

Bár bízunk abban, hogy a bejegyzésünkben leírtak alapján már sikerül megtalálnod a számodra tökéletes telitalpú cipőt, de ha mégis bizonytalan lennél valamiben, akkor keress minket bizalommal, és mi majd segítünk eligazodni a webáruházunk széles kínálatában!