Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csomagajánlatok

Ha neked is gondot okoz a táskák és a cipők megfelelő párosítása, akkor jó hírünk van a számodra: a csomagajánlatok kategóriánkkal megkönnyítettük a dolgodat. Nem kell többé azon morfondíroznod, hogy a táskát kell a cipő mellé párosítani, vagy éppen fordítva. 

Bármilyen alkalomra is szeretnél egy szettet összeállítani, a széles kínálatunkban biztosan megtalálod majd azt a kombinációt, amely feldobja mindennapjaidat. Ne is várj tovább, böngéssz a webáruházukban, és ha netalántán elakadnál, írj nekünk bátran! Igyekszünk mihamarabb válaszolni. 

 

Termék szűrés

Anyaga
Ár
-
Méret
Milyen alkalomra?
Sarok magassága
Szín
Talp típusa
Rendezés:

 

A táskát a cipő mellé, vagy a cipőt a táska mellé? Ez a kérdéskör többé nem fog dilemmát okozni számodra, ha szétnézel a webáruházunk csomagajánlatai között. 

Ebben a kategóriában ugyanis igyekeztünk olyan kombinációkat összegyűjteni, amelyek minden egyes alkalommal megállják majd a helyüket. Hiszen egy csinos cipő megadja a szetted hangulatát, ha pedig a megfelelő táskával kombinálod, az összhatás verhetetlen lesz. 

Nem egyszer láthattunk már a sztároktól is olyan összeállításokat, ahol ez a két darab olyan tökéletes keretbe foglalta a szettet, hogy maga a ruha már csak másodlagos volt. 

Ha megtetszik valamelyik páros, tedd a kosárba, de tudd, hogy a kiegészítő termékek között további remek darabokat – táskát, pénztárcát, övet – is találsz a szetthez. 

 

Összeillő, de nem szigorúan 

„A táska és a cipő színe azonos legyen!” – ez a mondat számtalanszor hagyta el édesanyáink és a nagymamáink száját, ami nem is csoda, hiszen nekik ez alapvetés volt. Manapság azonban ez a szabály már nem teljesen állja meg a helyét, mivel annyi más módon is párosítható a lábbeli a táskával. 

Kombinálhatók például az anyag, a textúra vagy a stílus alapján is, de az is egy nagyon jó megoldás, ha ez a két elem színhangulatban passzol egymáshoz, például lehet mindkettő pasztell, natúr vagy élénk színű. Ez alapján próbáltuk megalkotni mi is a csomagajánlataink egy részét. 

 

Évszaknak megfelelő csomagajánlatok 

A lábbelit és a táskát az évszaknak megfelelően kell kiválasztani. Ennek az irányelvnek nem csak praktikus, de stílusbeli okai is vannak, hiszen akármennyire is szereted például a nyári szalmatáskádat, stílusban nem fog illeni a téli csizmákhoz. 

A bőrtáska és bőrcsizma kombó viszont tökéletes megoldás lehet őszre és télre is. Ezért párosítottuk össze például a Tamaris bordó magassarkú csizmát az elegáns piros lakk pénztárcával. 

 

Statement darabok 

Bár szeretjük a statement darabokat, de tény, hogy tudni kell őket viselni. Ennek viszont pofonegyszerű a trükkje: csak az egyik darab legyen látványos az öltözékedben, máskülönben kiütik egymást, és úgy fogsz kinézni, mint egy papagáj. 

Tökéletes példa erre a Hódítás nevű csomagajánlatunk, amelyben egy színesebb balerina cipőt párosítottunk egy letisztultabb piros táskával. 

 

Mindig alkalomhoz illően 

A táska és cipő kombinációjának megválasztásnál soha nem szabad figyelmen kívül hagynod az alkalmat, ahová felöltözöl. Bizonyos csomagajánlatainkat mi is ennek mentén haladva alakítottuk ki. 

Az elegáns lábbelikhez elegáns táskát, a sportos cipőkhöz pedig sportosabb kiegészítőket választottunk, amelyek bárhová is mész, csak tovább növelik majd jólöltözöttségedet. 

 

Kérdésed van? 

Bár igyekeztünk minden fontosabb dolgot átadni ebben a leírásunkban, de ha mégis valamilyen kérdésed merült volna fel a csomagajánlatokkal kapcsolatban, vagy tanácsot szeretnél kérni tőlünk, akkor fordulj hozzánk bizalommal! A webáruházban megadott elérhetőségek egyikén megtalálhatsz minket.