Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egy kis segítség a női öv ruhához való viseléséhez

Egy kis segítség a női öv ruhához való viseléséhez

A női öv ruhához való viselése a legtöbb esetben elengedhetetlen, ezért a mai bejegyzésünkben hoztunk pár tippet, hogy milyen típusú darabokhoz milyen típusú övek illenek. Szóval öveket becsatolni, és tarts velünk!

 

Mihez kötelező a női öv a ruhához?

Ha az általad viselt ruhadarabokon gyárilag van övtartó, akkor az öv egy elengedhetetlen kiegészítő lesz az outfitedben. Hogy ez milyen szélességű, az leginkább attól függ, hogy mit is szeretnél.

Ha azt akarod, hogy valóban tartson is, akkor a közepes szélességű darabok közül célszerű válogatnod. Arra viszont feltétlenül ügyelj, hogy hiába csupán egy centiméterrel szélesebb az öv az övtartónál, ha beleerőlteted az egyáltalán nem fog jól kinézni!

Amennyiben viszont csak az övtartót szeretnéd kitölteni, vagy dekorációs jelleggel viseled az adott kiegészítőt, akkor a keskenyebb változatok is szóba jöhetnek.

De nem feledkezhetünk meg azokról a ruhákról sem, amelyekhez eleve adnak övet, hogy a tervező által megalkotott szabás érvényesüljön! Természetesen ezeknek a daraboknak az esetében megvan az a lehetőséged, hogy a holmihoz járó övet lecseréled egy sajátra. Ám arra mindenképpen oda kell figyelned, hogy ilyenkor szélességben mindig egy, az eredetihez hasonló kiegészítőt válassz!

 

Pár szó a keskeny övekről

A keskeny övek talán a legsokoldalúbb típusnak számítanak, mivel bármilyen alkattal és testmagassággal viselhetők. Ha vékony a derekad, akkor akár a legszűkebbre is csatolhatod vagy hurkolhatod őket.

Abban az esetben pedig, ha van egy kis hasad, úszógumid, akkor rögzítsd őket a kényelmesnél eggyel kijjebb csatolva, és ha az adott darab szabása engedi, akkor alatta és fölötte is lazítsd meg kicsit az anyagot!

Hogy dekorációs célra használod őket vagy a különböző ruhadarabok vonalának megváltoztatására, az csakis rajtad múlik.

Ami minket illet, mi az utóbbira esküszünk. Előszeretettel használjuk például az általunk forgalmazott női ezüst, illetve barna műbőr női övet a bő szabású ruhák és blúzok derékhangsúlyossá tételéhez. De ezek a kiegészítők az ing- és a pólóruháknak szintén jó barátjai.

 

A széles övek mellett sem mehetünk el szó nélkül

A vastag övekkel már óvatosabban kell eljárni, mivel optikailag módosítják a testarányokat, jellemzően a felsőtestet mutatják rövidebbnek.

Természetesen, akkor sem kell elvetned ezt a típusú kiegészítőt, ha alacsonyabb és/vagy teltebb vagy, csupán arra kell odafigyelned, hogy az öv és a ruhád színe, amin viseled, megegyezzen.

Továbbá azzal még javíthatsz az arányaidon, ha a választott kiegészítőt minél feljebb, szinte a mell alatt rögzíted. Ezáltal ugyanis vizuálisan hosszabbnak mutathatod a lábaidat.

 

Elegáns női öv ruhához: amikor az öv a főszereplő

Az öv nem csupán egy adott szett kiegészítéseként szolgálhat, hanem főszereplője is lehet az öltözéknek, ha kellőképpen egyedi vagy a többi ruhadarabhoz képest hangsúlyosabb. Az utóbbi több dologban is megnyilvánulhat, például a színében, a vonalvezetésében, sőt akár még a különleges övcsatjában is. Ha a webáruházunk női öv kínálatából kellene egy példát mondanunk, akkor a pink műbőr női övet mondanánk.

A fentebb leírtakkal vagy a webáruházunk termékeivel kapcsolatban felmerülő kérdéseidet tedd fel nyugodtan nekünk a megadott elérhetőségek egyikén. Igyekszünk minél hamarabb és a lehető legjobb tudásunk szerint válaszolni, hogy megkönnyíthessük a döntésedet!

Tartalomhoz tartozó címkék: #kiegészítők #övek