Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakodalom van a mi utcánkban - avagy a legjobb női cipő választása nyári esküvőre

Lakodalom van a mi utcánkban - avagy a legjobb női cipő választása nyári esküvőre

Az esküvő nemcsak az ifjú pár, hanem a meghívottak számára is különleges esemény, így minden hölgy igyekszik az eseménynek megfelelő szép ruhát és női cipőt választani. Ám az is fontos, hogy ezek kényelmesek legyenek. A választásnál több szempontot is érdemes szem előtt tartani.

A legfontosabb tanácsok a női cipő kiválasztásához

Nem csak az eleganciát, hanem a kényelmet és a praktikumot is szem előtt kell tartani, hogy ne csak a szertartás első órájában, hanem a lakodalomban se okozzon fájdalmat vagy kényelmetlenséget a túl magas sarok vagy a szoros cipő. Azt talán említenünk sem kell, hogy mennyire fontos a megfelelő méret.

Az olyan eseményeken, mint az esküvő, mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni. Így fordulhat elő, hogy olyan cipőt húzunk, amely csodaszép, azonban csak rövid ideig érezzük magunkat komfortosan.

Ha ragaszkodunk az adott topánkához, akkor érdemes egy pótcipőt is magunknál tartani. Így nincs akadálya, hogy a szertartást tűsarkúban nézzük végig, azonban a lakodalomban egy sokkal komfortosabb lapos talpúban ropjuk hajnalig.

A kínálatunkban kapható magassarkú női cipők bőven adnak lehetőséget a válogatásra: nem kell aggódnod, hogy szépséges topánka nélkül maradsz a nagy napon. Vendégként, de akár menyasszonyként is bátran böngészd át a kínálatot!

 

 

Laza, szabadtéri ceremónia

Ha szabadtéren, füves területen, a nyílt ég alatt hangzik el a boldogító igen, akkor érdemes olyan cipőt húzni, melyben a nem egyenletes talajon sem jelent problémát a járás. Tűsarkúban a füves placcon egyensúlyozni egyáltalán nem nyújt elegáns látványt, ráadásul fennáll az esélye, hogy elesel.

Ha ragaszkodsz a magassarkúhoz, akkor egy platformos vagy éktalpú cipővel járhatsz jól, melyben könnyen tudsz közlekedni, mégis csinos lehetsz. Ha viszont a komfort az elsődleges, akkor bátran bújj egy lapos talpú cipellőbe.

A szabadtéri esküvők nagy előnye, hogy szandálokat, sarukat is egész nyugodtan viselhetsz. A papucs viszont még az ilyen jellegű eseményeken is tilos, azt inkább hagyd meg a strandra, illetve otthonra.

 

Kastély, templom, lagzi nélküli ceremónia

Ha egy elegáns kastélyban köti össze életét a pár, vagy csak a ceremóniára vagy hivatalos, a lagzira már nem, akkor kiváló döntés például a Tamaris bőr magassarkú cipő púder színben. Ha csak a szertartásokon veszel részt, akkor a merészebb tűsarkúk sem jelentenek akadályt, természetesen a jó ízlés határain belül, hiszen nem kell a lábbeliben hajnalig ropnod.

A templomban zárt cipőben, valamint a vállakat és térdeket eltakarva illik részt venni a szertartáson. Ma már ez nem kőbe vésett szabály, de azért a visszafogottságot célszerű szem előtt tartani.

 

Koszorúslányként az esküvőn

Ha abban a megtisztelő feladatban részesültél, hogy felkért a menyasszony koszorúslánynak, akkor a násznép tekintete többek közt rád is irányul, így különösen fontos, hogy szép lábbeliben segítsd a menyasszonyt.

Mivel segítened kell és egész nap talpon leszel, ezért a kényelem is nagyon fontos. Ezt tartsd szem előtt a választásnál vagy legyen nálad egy pótcipő, például egy kényelmes lapos talpú.

 

Menyasszonyként az esküvőn

Először is gratulálunk! Másodszor mivel minden tekintet rád irányul, így a cipő helyes megválasztása különösen fontos. Habár a hosszú ruha alatt kevésbé látszik a lábbeli, azonban az érzéshez hozzáad. Sok ara több cipőt is visel a nagy napon.

 

Webáruházunk kínálatában számos kiváló minőségű, stílusos női cipőt találsz, melyek hozzájárulhatnak a nagy nap fényéhez.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: #Magassarkú