Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2024-es cipő- és táskatrendek: Csinos, izgalmas és különleges darabok

2024-es cipő- és táskatrendek: Csinos, izgalmas és különleges darabok

Az idei évben a cipő- és táskadivat ismét káprázatosan csinos és izgalmas darabokkal lepi meg a stílus szerelmeseit. A 2024-es év a letisztult eleganciára összpontosít. A visszafogottabb konfekciók és a világos, nyugodt színek dominálnak az idei évben.

Az idei trendek kifejezetten izgalmasak és csinosak, így lássuk, melyek azok a lábbelik és táskák melyekért bolondulni fogunk!

Masnival megbolondítva

Főleg az ünnepi szezonban kerülnek előtérbe a masnis kiegészítők, ami nem véletlen, hiszen a masnik épp a karácsonyi hangulatot idézik. Az ilyen különleges darabok eleganciát és bájt adnak a szetteknek. Legyen szó balerina vagy magas sarkú cipőről, a közös jellemzőjük az imádnivaló masnik, melyek elengedhetetlen részei lesznek a divatos lábbeliknek, így érdemes őket bevetni akár a hétköznapokban is.

 

Visszatérnek az ikonikus pántos cipők

Az úgynevezett Mary Jane cipő modell eredetileg egy lapos balerina cipő, lekerekített orral és jellegzetes pánttal a tetején - iskolások hagyományos lábbelijeként szolgált - ezért alacsony sarokkal fekete színben terjedtek el. A különféle változatok között megtalálhatók a magassarkú, a platform, a sokszínű és a többpántos stílusok is. így szinte tényleg igaz az állítás, hogy minden alkalomra találhatunk egy pár csinos pántos cipőt.

 

Virágmánia

A 3D-s virágokkal díszített lábbelik továbbra is a trendek élén maradnak 2024-ben. Egyes cipőkön több virág is feltűnik, míg másokon egyetlen virág adja az extravaganciát. Bármelyiket is választod, a virágos cipők a szetted legfeltűnőbb részei lesznek, és garantáltan felkeltik majd a figyelmet.

Arany részletek

A különböző fémek sosem mennek ki a divatból, az arany és az ezüst mindig az öltözködésünk részei lesznek eleganciát és luxust kölcsönözve megjelenésünknek. 2024-ben leginkább az arany részletek lesznek a mérvadóak a lábbelik terén. Az ezüst most kicsit háttérbe szorul, és az arany tör előre: a lábbelik esetében legalábbis biztosan, ugyanis az arany részletek veszik át az uralmat 2024-ben.

 

Újra hódít a kényelmes flip-flop

Bár a flip-flop a megosztó trendek közé tartozik, 2024-ben nem kétség, hogy megtalálja helyét a divat világában. A Chanel kifutóján már felbukkantak az elmúlt időszakban, így könnyen lehet, hogy ezek a könnyed, nyárias papucsok újra a trendek közé kerülnek.

Elegáns bokalánc-pánt

A balerinacipő és a magas sarkú idén is divatos lesz, azonban egy kis csavarral. A bokalánc-cipők a '90-es évek stílusát idézik. Ezek a különleges darabok csillogással és egyedi stílussal dobják fel a hétköznapokat.

 

2024-es táskatrendek

Az idei évben a táskadivatban újra felfedezett kényelem és stílus harmóniája dominál. Az ölelnivaló bolyhos és szőrös táskák nemcsak csodálatosan mutatnak, hanem érintésükkel is olyan élményt nyújtanak, mintha egy bolyhos kiscicát simogatnál.

Az XXXL-es táskák praktikus megoldást kínálnak, elnyelve mindent, amire szükséged lehet a napi teendőid során, miközben kifinomult és stílusos kiegészítőként is funkcionálnak.

A divat idén visszahozza az '80-as évek bohó stílusát a puha és kényelmes anyagokon keresztül. Textúrált, imádnivaló anyagok és letisztult színek jellemzik ezeket a táskákat, amelyek egyfajta hippi életérzést idéznek, egyúttal eleganciát sugározva. Ezeknek a táskáknak az a lényege, hogy jó minőségű anyagokból készüljenek, ugyanakkor úgy nézzenek ki, mintha már sok mindent megéltél volna velük az oldaladon. Bátran válogass a second hand és vintage boltok kínálatából!

A steppelt táskák meghódítják a szíved, változatos formáival és színeivel. Választhatsz klasszikus megjelenést egy hagyományos, felső füles táskával, vagy ha inkább kortárs hangulatot szeretnél megidézni, próbálj ki egy váratlan formát, például egy rombusz alakú táskát.

 

A láncokkal díszített táskák a 2024-es "csendes luxus" trendet követik, de egy dekoratívabb, merészebb megközelítést tükröznek, és tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy a táskádat összehangold például az ékszereiddel.

Az irizáló vagy éppen ezüst vagy arany színű táskák fényes, tükröződő felületeikkel a ’80-as évek diszkókorszakát idézik meg, ám egy sokkal elegánsabb, visszafogottabb formában teszik. Merész és vagány kiegészítői lehetnek egy élénk színű nadrágkosztümnek, vagy sikkesen mutathatnak egy kék famernadrág mellett lógva.

A választékos állatminták továbbra is a tervezők kedvencei, kisebb méretű válltáskákon feltűnve. A zebra-, vagy leopárdminták és kígyóbőr hatás merész és izgalmas színt csempésznek a mindennapi megjelenésbe.

 

Fedezd fel a 2024-es év legújabb lábbeli- és táskatrendjeit, és lépj stílusosan az új évbe! Tekintsd meg széles választékunkat a topicipőbolt webáruházban, ahol csodálatos lábbelik, divatos táskák és kiegészítők várnak rád. Látogass el hozzánk, hogy az idei trendekben te is megtaláld a saját egyéniségedet!