Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az idei nyári szezon uralkodói: a szandálok

Az idei nyári szezon uralkodói: a szandálok

A szandálok méltán népszerűek a hölgyek körében, hiszen amellett, hogy engedik szellőzni a lábat, stabilan is tartják, így hosszútávon kényelmesebb viseletnek minősülnek az idén szintén divatos  papucsoknál. A lábbelik designjától és a talp kiképzésétől függően, a strandolástól az elegáns alkalmakig bárhova felveheted őket.

A webshopunkban számtalan fazon közül válogathatsz, a vásárlásnál azonban nemcsak a stílusodat és az ízlésedet érdemes figyelembe venned, hanem azt is, hogy ne okozzon sebeket, sérüléseket a kiválasztott darab.

Az idei szandál divat

 

A blokk sarkú szandálok , a nagy visszatérők

Ebben az évben a blokk sarkú szandálok viszik a prímet! Érthető, hiszen az egyik legkényelmesebb magassarkú darab. A kocka sarkú szandál akár egy egész napos kényelmet biztosító városi viselet, mert a lábadra nehezedő súlyt egyenletesebben osztja el a vékony sarkakhoz viszonyítva. Idén a legtrendibb a szögletes orrú kivitel, ideje, hogy Te is beszerezz egyet!

Klasszikus bokapántos szandálok

A blokk sarkú szandálok mellett a bokapántos szandálok is reneszánszukat élik. Kaphatóak különböző anyagokból készült vastag és vékonypántos kivitelben, a választás csak rajtad áll! Csinosak és stabilan tartják a bokát, így jogos a nagymértékű és töretlen imádat, ami körüllengi őket.  Legnagyszerűbb tulajdonsága mégis a végtelen kombinálhatósága: bármilyen ruhával, nadrággal is vedd fel, tökéletes kiegészítője lesz a szettednek.

A kényelem királynői – a telitalpú szandálok

A telitalpú szandálok segítségével nyáron sem kell lemondanod a magassarkú cipellőkről: ellenállhatatlanul nőies megjelenést kölcsönöz és magasabbnak is mutat, a lábat is optikailag nyújtja. A platform espadrille szandálok a legelterjedtebbek: kényelmesek, és munkahelyi, szabadidős programokhoz is viselhetők.

A talprész szinte bármilyen anyagból készülhet: parafából, keményfából, akár átlátszó műanyagból is – ennek köszönhetően, legyen bármilyen stílusod, megtalálod a hozzád legjobban passzoló modellt. Ha kedveled a romantikus, sikkes, vastag talpú darabokat, a Tamaris rózsaszín szandálja tetszeni fog.

Elegancia és a stílusosság, avagy a szling szandálok

A szling típusú pántos szandálok legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy hosszúkás kialakításúak, elöl zártak és hátul nyitottak. Csak a sarokméret az, ami meghatározza, milyen alkalomra illendő viselned! A laposabb sarkak hétköznapi, míg a magasabbak irodai, elegánsabb megjelenésnél illenek bele az összképbe.

A nyár színei

A szandák mellett a szín is fontos, ha már a divatról van szó! Ebben az évben a divatot diktálók nyilatkozataiból jól látszik, hogy nagy hangsúlyt fektettek az optimizmus és vidámság színekben való kifejezésére, sarkallva a divatszabályok határainak átlépésére.  A pandémiás időszak búskomor hangulatát kívánja kiváltani a divatipar: rengeteg kutatás támasztja alá, hogy a megfelelő színek a hangulatra is jó hatást gyakorolnak.

A rózsaszín pasztell és az úgynevezett „rágógumi-rózsaszín” árnyalatai a vidámságot és a boldogságot közvetítik, ugyanakkor szórakoztatóak, életerősek, vidámak és frissek. Viseld bátran!

A korall szín az együttérzés, az önmagunk és mások iránti szeretet megtestesítője. Energetizáló és hangulatemelő tulajdonságokkal is bír!

A kék, ami megtisztít és felfrissít, energiával tölt fel.

A barna és árnyalatai legyűrhetetlenek a trónról! A természet egyik alapszíne, nyugalmat és magabiztosságot sugároz.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Kényelem