Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elegáns női bokacsizma a cipősszekrény egyik legsokoldalúbb darabja

Elegáns női bokacsizma a cipősszekrény egyik legsokoldalúbb darabja

Egy elegáns női bokacsizma egyetlen hölgy cipősszekrényéből sem hiányozhat, mivel nem csak praktikus, hanem egy stílusos kiegészítő is egyben, ami szinte az egész év során viselhető. 

A kiválasztásakor viszont a legtöbbünk általában elköveti azt a hibát, hogy csak az aktuális trendekhez igazodik, és nem figyel oda arra, hogy milyen testalkattal és milyen lábbal rendelkezik, pedig ezek kulcsfontosságú tényezők. 

 

A magas sarkú elegáns női bokacsizma igazi jolly joker 

Mivel a magas sarok optikailag nyújtja a lábakat és keskenyíti a bokát, így szinte minden testalkatú hölgy számára jól áll. Valószínűleg ezért is esik a legtöbbünknek erre a fazonra a választása, ha valahol elegánsan kell megjelenni. 

Mértékkel szabad azonban csak alkalmazni, hiszen elég érdekes látványt nyújt, ha mondjuk egy nagyon alacsony nő óriási magas sarkú csizmában vesz fel. Neki inkább olyan csizmára lenne szüksége, amelyiknek a bokarésznél nincsen díszítése, sem pedig ráncolás, pánt és csat, hiszen ezek a dolgok optikailag vastagítják és rövidítik a lábat. 

 

Széles lábfej 

Még normál lábra is körülményes a megfelelő cipőt megtalálni, hát még a széles lábfejre! De egyáltalán nem megoldhatatlan a feladat, csupán kerülnöd kell azokat a darabokat, amelyeknek a lábfej részén díszítés és fűző található vagy azokat, ahol a cipő ezen része világosabb anyaggal készült. 

 

Erős boka 

Ha az erős a bokád, akkor egy olyan elegáns női bokacsizma, amelynek a bokarésze pánttal van díszítve, nem jelent majd túlságosan szerencsés választást számodra, hiszen pont a bokádnál vágják el a lábadat. 

Bár ez nem azt jelenti, hogy teljes mértékben le kell mondanod egy ilyen modellről. Olyan fazont kell belőlük választanod, amelynek a szára a bokától enyhén magasabban végződik, és az orra hegyes. 

 

Vastag vádli 

A keresztbe steppelés, a rojtok, a fényes anyag és a világos szín csak még tovább erősítik a vádlit, és kiemelik az előnytelen részeket. Ezért a vásárlásnál mindenképpen oda kell figyelned arra, hogy ne egy olyan csizmára essen a választásod, amelynek a szára a vádli legmagasabb pontjánál végződik. 

Extra tipp: Vegyél fel a választott csizmához egy színben megegyező harisnyát vagy nadrágot, hogy garantáltan semmi ne törje meg a vonalakat! 

 

Nagy lábméret 

Ha szó szerint nagy lábon élsz, akkor a magas sarkú csizmák jelentik a megfelelő választást számodra, mivel ezeknél a fazonoknál mindenki a csizma sarkát figyeli majd, és nem a nagy lábméretedre koncentrál. 

A Tamaris fekete bőr és a Jana fekete magas sarkú bokacsizma a kínálatunkból tehát tökéletes lehet számodra. 

Az adottságaid és természetesen az ízlésed figyelembevételével biztosan megtalálod majd azt a bokacsizmát a kínálatunkban, amely a legideálisabb számodra. A következőkben pedig adunk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogy mivel is érdemes viselned e darabot. 

 

Klasszikus megjelenés elegáns női bokacsizmában 

Egy fekete magas sarkú bokacsizma és egy vékony, bokáig érő farmer egy igazi klasszikus kombináció. Hogy ezt mivel egészíted ki, az csak rajtad múlik. Felvehetsz hozzá egy egyszerű fehér inget, egy sportosabb hosszú ujjú felsőt vagy egy lezser blúzt hosszú, bő ujjal. 

Merész és fiatalos öltözék 

Egy ceruzaszabással készült, fekete midiszoknya gyönyörűen kiemeli a láb formáját, egy pár piros bokacsizmával kiegészítve pedig még inkább. Felsőrészként javasoljuk, hogy viselj hozzá egy fehér inget, hogy még elegánsabbá tedd az öltözéket! 

Reméljük, hogy hasznosnak találtad a tippjeinket. Ha netalántán bármilyen kérdésed felmerülne, a továbbiakban is szívesen állunk rendelkezésére. Keress minket bátran