Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen cipő illik Hozzád a horoszkópod szerint?

Milyen cipő illik Hozzád a horoszkópod szerint?

Neked is gondot szokott okozni, hogy hogyan válassz a rengeteg újdonság közül?

Mi tudjuk a megoldást, hiszen utánajártunk, hogy az állatövi jegyek általános tulajdonságai szerint, milyen cipő illik Hozzád idén ősszel!

Kos

A bátor, energikus Kosokhoz nagyon jól illenek a merész cipők, hiszen természetéből adódóan nem riad vissza semmitől! Legyen szó kockázatvállalásról vagy nagyobb feladatokról, fontos, hogy mások erősnek lássák!

Elő a merész cipőkkel!

Bika

A Bikák imádják a szép és szemet gyönyörködtető darabokat!  Praktikusak, gyakorlatiasak és türelmesek, ezért a kényelem kulcsfontosságú számukra. Szeretik, ha ők irányítanak, ezért a kényelmes lábbelikkel tökéletes szimbiózisban tudnak élni!

Lássuk a tökéletes darabot a Bika számára!

 

Ikrek

Az Ikrek a nyitottságukról híresek, emellett, mindig a többiek előtt egy lépéssel járnak. Jól boldogulnak a merészebb stílusirányzatokkal, így a vagányabb vonalat nekik találták ki! A vibrálásuk mindenkit elkápráztat!

Egy szexi és menő surranó jellemzi az Ikreket a legjobban!

Rák

A Rákok érzelmei és vágyai sűrűn változnak, emiatt törekednek a könnyen variálható, mixelhető cipők megkaparintására. Egyedi tulajdonságuk, hogy a kényelem mellett a romantika is erőteljesen megjelenik az életükben.

Egy elegánsabb darabbal nem lőhet mellé egy Rák!

 

Oroszlán

Az Oroszlánok élete a fényűzésről szól! Fokozottan produktívak, emellett lazák, így a merész, színes magassarkú passzol a legjobban az egyéniségükhöz. 

A jellemzés alapján, egy magassarkú csizma az Oroszlán legféltettebb barátja!

Szűz

A Szűz szereti az eleganciát, a visszafogottságot és a praktikumot. A divat is mélyen érdekli, ezért hajlik a nőiesebb, finom darabok felé.

Divatos és mégsem gátol a mindennapokban? A Szűznek egy ilyen cipő az ideális!

Mérleg

A Mérlegeknek mindig fontos az, hogy egyensúlyban legyenek, hiszen ez teszi őket a legboldogabbá.

A szofisztikált, de nem túl megszokott, praktikus, de mégsem mindennapi dolgokat szeretik – ezért egy Mérleg tökéletes választása a manapság nagyon trendi vastag talpú cipők sorából fog kikerülni!

Skoprió

Az energikus és bátor Skorpió sosem riadnak vissza attól, hogy akár nap 24 órájában is bőrhatású darabokat viseljen. A szín, fazon és megvalósítás sem mérvadó! Egyszerűen csak sodródik az árral!

Egy szenvedélyes és bátor Skorpió természetéhez a tűsarkú passzol legjobban. És ő aztán igazán tudja, hogyan kell magabiztosan viselni.

 

Nyilas

Egy nyughatatlan, felfedező természettel bíró Nyilas számára lehetetlen akadályok nincsenek!  Megállás nélkül úton vannak és haladnak a céljaik elérése felé!

Tökéletesen illenek a kalandvágyó Nyilasokhoz a bakancsok, amik bírják a strapát!

Bak

A Bakok nagyon jól boldogulnak a komoly és határozott fellépést igénylő helyzetekben, így kicsit sem meglepő az, hogy hozzájuk inkább a feltűnőbb, kicsit határozottabb darabok a megfelelőek.

A hihetetlen mértékben produktív Bakok számára az időtálló fekete tűsarkú csizmák a nyerők!

 

Vízöntő

A Vízöntő jegyűek szeretik az irigylésre méltó vintage megjelenést, ami kapóra is jön számukra, hiszen reneszánszát éli a ’80-as éveket igéző stílusirányzat!

És mi is az, ami a legjobban jellemezhet egy Vízöntőt? Igen, egy fekete bakancs!

Halak

A Halakra a visszahúzódás és a szeszélyesség egyaránt jellemző tulajdonságok.

Egy bölcs és divatszerető Halaknak mi is lenne ideálisabb egy nude magassarkúnál?

Reméljük, meg tudtuk könnyíteni a döntésedet! Ha tovább nézelődnél, látogass el webshopunkba, ahol óriási választékból nézelődhetsz, sőt, összeállított csomagajánlataink is a segítségedre lehetnek!

Tartalomhoz tartozó címkék: #cipő