Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ötletek a magas sarkú bokacsizma viselésére

Ötletek a magas sarkú bokacsizma viselésére

Ami minket illet, különösen nagy rajongói vagyunk a magas sarkú bokacsizma viselésének, mivel ez a lábbeli képes igazán vonzóvá és nőiessé varázsolni a megjelenésünket az év minden egyes időszakában. 

Főként ezért is képezi ez a darab webáruházunk kínálatának meghatározó részét, és ezért is döntöttünk úgy, hogy mai blogbejegyzésünkben mutatunk néhány ötletet arra vonatkozólag, hogyan lehet sikkesen viselni. 

A klasszikus 

A Tamaris az egyik legnagyobb lábbeligyártónak számít a piacon, így nem csoda, hogy egy ilyen fekete bőr magas sarkú bokacsizmára esett a választásunk a klasszikus szettünk összeállítása során. 

Egy ilyen stabil sarkú, kicsit hosszabb szárú csizmával nem lőhetsz mellé, mivel valószínűleg soha nem megy ki a divatból, ráadásul még kényelmes is. A bokája felső része ugyanis gumis, így nagyszerűen képes igazodni még a vastagabb bokához is. 

Mi leginkább csak skinny nadrággal tudjuk elképzelni, de persze nincsen kizárva az sem, hogy egy bővebb fazonú alsórésszel viseld. Arra viszont ügyelj, hogy ennek a szárát hajtsd fel jó magasra! 

 

A tökéletes 

Annak köszönhetően, hogy az aranyozott lánccal díszített Tamaris bőr bokacsizmának se nem túl szűk, se nem túl bő a szára, a sarka pedig közepes, így tulajdonképpen bármilyen öltözékkel felvehető. 

Mi például előszeretettel párosítjuk egy extra szűk műbőr leggings és egy csinos blúz kombójával, de remekül mutat egy felhajtott slim vagy egyenes szárú nadrággal is. Az utóbbi évek során ismét divatossá váló trapézszárú nadrágot viszont egyáltalán nem ajánljuk mellé. 

 

A konzervatív 

Bár a bokacsizmák már hosszú évek óta képezik a női ruhatár elengedhetetlen részét, a hagyományosabb munkahelyi viseletbe még mindig nehezen illeszthetőek be. A Tamaris velúr bokacsizmáját viszont mintha csakis erre tervezték volna. Felveheted kosztümmel, térdig érő szoknyával vagy akár egy gyapjú miniruhával is. 

Játék a színekkel 

Egy magas sarkú bokacsizma rengeteget vékonyít a lábadon, megemeli a fenekedet, ráadásul még az izmok is másképpen működnek benne. A vádlik és a combok megfeszülnek, ami nagymértékben megváltoztatja a testtartásodat és a testbeszédedet. 

Ha szeretnéd ezt még tovább fokozni, akkor javasoljuk, hogy viselj a választott csizma színével azonos árnyalatú nadrágot vagy harisnyát. Ezáltal ugyanis végeredményül egy olyan egységes kinézetet kapsz, ami cseppet sem zavarja az alak arányait. 

 

Tavasszal sem kell a magas sarkú bokacsizmát a szekrény mélyére süllyesztened! 

Mivel reggel még csípős hideg van, délutánra viszont 15 fokot is elérhet a hőmérséklet, így a balerina cipőkben tavasszal még biztosan fázni fog a lábad, a hosszú szárú csizmákban viszont hazafelé lesz majd meleged. 

A divatos bokacsizmáink segítségével azonban gyerekjáték lesz ehhez az időjáráshoz igazodni. Vedd fel például a Jana bokára, lábszárra simuló fűzős bokacsizmáját egy háromnegyedes nadrággal, és húzz hozzá színes harisnyát vagy zoknit, hogy még sikkesebb legyen! 

Ha inkább a boka fölé érő nadrágokat preferálod, azokhoz a törpesarkú, hegyes orrú csizmák a legmutatósabbak. 

 

Kérdésed van? 

Reméljük, hogy a fentebb leírtak segítségével sikerült pontosabb képet adnunk arról, hogy melyik cipellőt milyen fazonú ruhadarabokkal érdemes párosítanod, hogy a lehető legtrendibb szettet alkothasd meg. 

Ha kiegészítenéd bármivel az útmutatónkat a magas sarkú bokacsizmákról, vagy valamilyen kérdésed merült fel a termékeinkkel kapcsolatban, akkor jelezz nekünk bátran bármelyik elérhetőségünkön! A szakértő kollégáink igyekeznek majd minél hamarabb válaszolni.