Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pénztárca vásárlása a feng shui alapján

Pénztárca vásárlása a feng shui alapján

Mindenki azt szeretné, hogy a pénztárcája tele legyen pénzzel. Sokan ennek érdekében különféle praktikákat is bevetnek, például a feng shui alapján vásárolnak tárcát. Akár hiszel benne, akár nem, érdemes megtudni, hogy az ősi kínai hagyomány alapján melyek vonzzák leginkább a pénzt.

A feng shui nem más, mint egy ősi kínai filozófia, valamint művészet, melynek a természet és az ember közötti összhang megvalósításában van nagy szerepe. Egy-egy megfelelő apró változás a környezetben pozitív energiákat vonz, ami jobb szerelmi élethez, egészséghez és több pénzhez vezet.

A webáruházunkban kapható pénztárcák között azok is megtalálják az ideális darabot, akik mélyen hisznek a feng shuiban. A széles körű kínálatban a legkülönfélébb típusok közül lehet válogatni.

A pénztárca színe

A feng shui alapján, ha pénztárcát szeretnél vásárolni, akkor a vörös és a fekete a legjobb színek. A keleti országokban a vörös a boldogság színe. A nők különösen kedvelik ezt a színt, mivel a szerelem és a romantika köthető hozzá. A feng shuiban a piros az anyagi sikert és a hírnevet szimbolizálja.

Sokan úgy tartják, hogy a piros szín felerősíti a gondolkodásmódot, valamint a pénzhez fűződő viszonyt, ezért fontos pozitívan gondolkodni az anyagiak kapcsán. Ha így teszel, akkor a Tamaris piros női pénztárca ideális választás számodra!

A fekete a hatalom és a presztízs színe. Elég csak a nagy márkákra gondolni vagy egy éjfekete hosszú BMW-re, ami csendben, de annál méltóságteljesebben siklik végig az utcán. Ahogy a vörös, úgy a fekete is nagy népszerűségnek örvend. A feng shuiban a fekete szín a jólétet és a gazdagságot jelképezi.

Habár a fekete és a piros a legoptimálisabb színek az ősi kínai hagyomány alapján, azonban ha neked más színek tetszenek, akkor bátran válassz ízlésed szerint. Sokan a csajos rózsaszínt részesítik előnyben, mely vidámságot áraszt magából. A rózsaszín amellett, hogy a derű, egyben a könnyed pénzkeresés színe is.

A zöld a természet, megújulás és növekedés színe. Ha ilyen pénztárcát vásárolsz, akkor újabb és újabb bevételekre számíthatsz. A barna szintén egy föld szín, mely jó választásnak bizonyul visszafogott eleganciájának köszönhetően.

A másik nagyon népszerű választás a kék, különösen arany cipzárral kiegészítve, mely igazán elegáns megjelenést biztosít. Ha már fémes színek, akkor jobb az aranyat választani az ezüst helyett, mivel előbbi a gazdagságot szimbolizálja, utóbbi pedig a kicsi fémpénzt.

 

A pénztárca alakja

Ma már a legkülönfélébb típusú tárcákat lehet kapni. A feng shui azt mondja, hogy a különféle formák más és más energiákat vonzanak. Az anyagiak tekintetében a legjobb választás a téglalap vagy négyzet alak.

Ha megvan a tökéletes darab, akkor ügyelj rá, hogy ne tárold a földön, mert az nem jó ómen. Emellett tartsd rendben pénztárcád. Ne csak beleömleszd a bankjegyeket és különféle dolgokat, hanem legyen meg mindennek a maga helye.

 

Amikor eljön a csere ideje

A feng shui alapelve az, hogy a gazdagságot a rendezett tárgyak vonzzák. Éppen ezért, ha a korábbi pénztárcád már kopott, rongyos, elhasználódott, akkor itt az ideje beszerezni egy másik darabot. Lehetőleg egy újat vásárolj, ne pedig használtat, mert utóbbi a korábbi tulajdonos energiáit őrzi.

A fentieket szem előtt tartva érdemes megtekintened webáruházunk kínálatát. A kiegészítők mellett minőségi lábbeliket is találsz!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: #pénztárca